hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Park Çukurova’dan, fidanlar vatandaştan

    Park Çukurova’dan, fidanlar vatandaştan
    expand

    Park Çukurova’dan, fidanlar vatandaştan

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADANA,(DHA)-ÇUKUROVA Belediye Başkanı Soner Çetin, 2019 yılında mahallesine park yapılmasını isteyen vatandaşa sözünü tutarak Yüzüncüyıl Mahallesine park yaptı. Başkan Çetin, yapımı tamamlanan parkta vatandaşlarla birlikte fidan dikimi gerçekleştirdi.
    Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, 2019 seçimleri öncesinde seçim çalışmaları için çevredeki vatandaşların talep ve isteklerini dinledi. Mahallesine park isteyen bir vatandaş ‘Siz park yaparsanız fidanları biz dikeceğiz’ demesi üzerine harekete geçen Başkan Çetin, Yüzüncüyıl Mahallesi Eski Göçmen Evleri civarına çocuk parkı yaptı. Çevredeki vatandaşlar ve Başkan Çetin parkın fidanlarını dikti.
    YÜZÜNCÜ YILA 26’NCI PARK
    Vatandaşlarla sohbet eden ve çocuklarla parkta oynayan Başkan Çetin, “Seçim öncesi hemşerilerime buraya park yapacağım sözünü vermiştim. Bir sözümüzü daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Çukurova’mıza ve Adana’mıza hayırlı olsun” dedi. Başkan Soner Çetin, Yüzüncüyıl Mahallesi’nde yeni açılan parkla birlikte park sayısının 26’ya yükseldiğini belirterek, planda yeşil alan olarak görülen her yere park yapmaya devam edeceklerini söyledi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow