hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Pozantı Belediye Başkanlığı Koşusu'nu 'Domaniç' kazandı

    Pozantı Belediye Başkanlığı Koşusunu Domaniç kazandı
    expand

    Pozantı Belediye Başkanlığı Koşusu'nu 'Domaniç' kazandı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Malik GÖDELİNER/ADANA, (DHA) - ADANA Hipodromu'nda düzenlenen Pozantı Belediye Başkanlığı Koşusu’nu, 'Domaniç' isimli atla koşan Mehmet Akyavuz kazandı.
    Pozantı Belediye Başkanlığı Koşusu'nu Başkan Mustafa Çay, önceki dönem Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Hipodrom Müdürü Feyyaz Bora Güralp, belediye meclis üyeleri, çok sayıda davetli ve yarışsever birlikte izledi. 9 atın yarıştığı koşuyu 'Domaniç' adlı safkan, 2.15.68’lik derecesiyle boyun farkıyla önde tamamladı.
    Yarış sonunda şeref tribününde düzenlenen kupa töreninde, koşuyu düzenleyen Türkiye Jokey Kulübü yetkililerine teşekkür eden Başkan Mustafa Çay, Pozantı Koşusu'nu kazanan atın sahibi Kamil Kılınç adına Ramazan Taşdelen’e plaket verdi. Hüseyin Sözlü ise Taşdelen’e bir buket çiçek verdi. Başkan Çay, tören sonunda yaptığı açıklamada, “Canlı yayınlanan koşu ile Pozantı tanıtımına büyük katkı koyan, Pozantılılara gurur veren bu koşuyu düzenleyen Türkiye Jokey Kulübü'ne, Hipodrom Müdürü Feyyaz Bora Güralp’e yarışı kazanan jokey Mehmet Akyavuz’a çok teşekkür ederim” dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow