hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Şampiyon Ali, dualarla anıldı

    Şampiyon Ali, dualarla anıldı
    expand

    Şampiyon Ali, dualarla anıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADANA,(DHA)- TÜRK futbolunun efsane isimlerinden 'Şampiyon Ali' olarak bilinen Ali Hoşfikirer, vefatının 8'inci yıldönümünde anıldı.
    Adana'da Kabasakal Mezarlığı'nda kabri başında anılan efsane futbol adamı Ali Hoşfikirer için vefatının 8'inci yıldönümü nedeniyle yapılması planlanan tören iptal edildi. Dünya çapında salgın olarak seyreden ve ölümlere yol açan koronavirüs nedeniyle, İçişleri ve Sağlık Bakanlığı tarafından alınan önlemler çerçevesinde Ali Hoşfikirer için bu yıl tören düzenlenemeyecek.
    Kurucu üyeleri arasında yer aldığı Çukurova Gazeteciler Cemiyeti, uzun yıllar başkanlığını yaptığı Antrenörler Derneği Adana Şubesi ile üyesi olduğu Türkiye Spor Yazarları Derneği Adana Şubesi, 19 Mart 2012’de aramızdan ayrılan Şampiyon Ali’yi unutmadı. ÇGC, TSYD Adana Şubesi ve TÜFAD Adana Şubesi adına ortak açıklama yapan Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, "Ali abimizi unutmadık asla da unutmayacağız" dedi. Esendemir, "Aradan 8 yıl geçmesine rağmen Ali ağabeyimizin yokluğunu her zaman kalbimizde hissediyoruz. Onu seven insanların da Ali ağabeyi unutmayacağını biliyoruz. Bu yıl yaşanan salgın hastalık nedeniyle mutad olarak tekrarladığımız anma törenini gerçekleştiremiyoruz. Ancak; gerek ailesi ve gerekse de sevenleri olarak bulunduğumuz her yerden dualarımızı yolluyoruz" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow