hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sen de Bir Çocuk Sevindir Derneği'nden öğrencilere çanta ve kırtasiye yardımı

    Sen de Bir Çocuk Sevindir Derneğinden öğrencilere çanta ve kırtasiye yardımı
    expand

    Sen de Bir Çocuk Sevindir Derneği'nden öğrencilere çanta ve kırtasiye yardımı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADANA,(DHA)- ADANA'da Sen de Bir Çocuk Sevindir Derneği, yeni dönemde eğitim öğretimin başlayacağı okullara çanta ve kırtasiye yardımında bulundu. 
    Sen de Bir Çocuk Sevindir Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Neslihan Çatalkaya Ceylan, 10 yıldır köy okullarındaki çocuklara ayakkabı, kırtasiye, kıyafet ve oyuncak ulaştırma çabasıyla çıktığı yolda geçtiğimiz yıl dernek kurduğunu belirtti. Türkiye'nin birçok ilinde bulunan köy okullarındaki çocuklara yeni ayakkabılar giydirip kırtasiye malzemesi desteğinde bulunarak ihtiyacı olan okullarda kütüphane kurma imkanı bulduklarını kaydeden Başkan Neslihan Çatalkaya Ceylan, "Okuduğumuz kitaplar başkalarının hayatına dokunsun diye topladığımız kitaplarla kütüphaneler kurup çocukların çeşitli okuma, test kitaplarıyla buluşmalarını sağlayıp okuma kültürünü geliştirmelerine katkıda bulunduğumuz için çok mutluyuz" dedi.
    2020-2021 eğitim-öğretim yılı için de çalışmalarının sürdüğünü dile getiren Ceylan, Ceyhan Kaymakam Gürbüz Karakuş Ortaokulu ile Seyhan ilçesi Karayusuflu İlkokulu ve Hatay Karaçağıl İlkokulu öğrencilerine çanta ve bir dönem için ihtiyacı olan kırtasiye malzemeleri ulaştırdıklarını ifade etti. Ceylan, "Amacımız çeşitli maddi imkansızlıklar yaşayan çocuklarımızın kaliteli eğitim almasını engellemeden okula daha mutlu gitmelerini sağlamak ve onların hayatında iyi bir anı bırakmak. Biliyoruz ki çocuklarımız geleceğimizdir. Bir çocuk değişir dünya değişir" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow