hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Seyhan Belediyesi'nden mevsimlik tarım işçilerine yardım

    Seyhan Belediyesinden mevsimlik tarım işçilerine yardım
    expand

    Seyhan Belediyesi'nden mevsimlik tarım işçilerine yardım

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADANA,(DHA)- SEYHAN Belediyesi, kentte aşırı yağışların ardından çadırlarını su basan mevsimlik tarım işçilerine yatak, battaniye, giyim ve gıda yardımında bulundu.
    Belediye ekipleri koronavirüs salgının süresince düzenli olarak dezenfekte çalışması tarım işçilerinin kaldıkları çadırlara aşırı yağışların ardından da yardım gönderdi. Kentte aralıkla etkili olan aşırı yağışlarla birlikte Yenidam Mahallesi'nde bulunan çadırları sular altında kalan mevsimlik tarım işçilerine yatak, battaniye, giyim ve gıda yardımı yapıldı. Tarım işçileri, ulaştırılan yardım nedeniyle Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay'a teşekkür etti.
    Tarım üretiminin önemli bir parçası olan mevsimlik tarım işçilerine daha önce de ihtiyaçları doğrultusunda yardımda bulunduklarını, sağlıklı bir yaşam alanı oluşturmak amacıyla çadırlarının düzenli olarak dezenfekte edildiğini hatırlatan Başkan Akay, "Bölgemizde zaman zaman etkili olan yağış tarım işçilerinin bulunduğu alanda da olumsuzluklara neden oldu. Personelimiz aracılığıyla sıkıntı yaşayan tarım işçilerinin ihtiyaçlarını karşıladık. Yatak, battaniye, kıyafet ve gıda desteği verdik. Sel zamanında olduğu gibi ilçemizde yaşayan halkımızın sorunlarını en aza indirmek amacıyla dayanışma içinde çalışmayı sürdüreceğiz" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow