hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Seyhan Belediyesi’nden temizlik etkinliği

    Seyhan Belediyesi’nden temizlik etkinliği
    expand

    Seyhan Belediyesi’nden temizlik etkinliği

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADANA, (DHA)- SEYHAN Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, “Dünya Çöp Toplama ve Temizlik Günü” kapsamında farkındalık oluşumuna katkı vermek için meclis üyeleri, belediye bürokratları, muhtarlar ve gönüllü vatandaşlarla birlikte çöp topladı.
    Dünya genelinde doğaya atılmış çöpleri temizlemek ve çevre kirliliği hakkında farkındalık oluşumuna katkı vermek amacıyla her yıl olduğu gibi 15 Eylül Dünya Çöp Toplama ve Temizlik Günü'nde Seyhan Belediyesi tarafından çöp toplama etkinliği gerçekleştirildi. Bahçeşehir Mahallesi'nde düzenlenen etkinliğe, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay'ın yanı sıra belediye meclis üyeleri, bürokratlar, muhtarlar ve gönüllü vatandaşlar katıldı. Başkan Akay ve beraberindekiler, sokaklarda ve açık alanda çöp topladı. Hijyen kurallarına dikkat edilerek gerçekleştirilen etkinlikte çevreye duyarlılık mesajı verildi.
    'TEMİZ ÇEVRE HAKKI' VURGUSU
    Vatandaşlardan çevreye duyarlı olmalarını beklediklerini ifade eden Başkan Akay, kirliliğe dikkat çekmeye çalıştıklarını bildirdi. Akay, "Pandemi nedeniyle hijyen kurallarına uymak kadar temiz çevre de çok önemli hale geldi. Belediye ekiplerimiz bu konuda üzerine düşeni yapıyor. Ancak bireylerin de hijyen kurallarına uydukları gibi, temiz bir çevre oluşumuna katkı vermeleri gerekiyor. Bizim her zaman dile getirdiğimiz gibi ‘temiz bir çevre için haydi hep beraber temizleyelim’ diyor, halkımızın katkılarını bekliyoruz” dedi. 

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow