hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Seyhan Belediyespor’da yüzler gülüyor

    Seyhan Belediyespor’da yüzler gülüyor
    expand

    Seyhan Belediyespor’da yüzler gülüyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADANA,(DHA)- SEYHAN Belediyespor Kulübü, Erkek Hentbol ve Basketbol takımı geçen hafta sonunda rakipleri karşısında galibiyete uzanırken Erkek Voleybol takımı ise Elazığ Aksaray Gençlikspor karşılaşmasını 3-0 hükmen galibiyet ile tamamladı.
    Erkekler Hentbol Birinci Ligi’nde mücadele eden Seyhan Belediyespor Kulübü cumartesi günü Nihat Geven Kapalı Spor Salonu’nda, Amasya temsilcisi Suluovaspor Kulübü’nü konuk etti. Rakibi karşısında iyi bir oyun sergileyen mavi-beyazlılar müsabakayı 31-26 kazanarak haftayı mutlu kapattı. Antrenör Kamuran Şanlıoğlu, “Genç bir ekip ile ligde mücadele ediyoruz. Öncelikli hedefimiz tecrübe kazanıp gelecek yılların takımını yaratmak. Sporcularımı aldıkları galibiyetten dolayı kutluyorum” dedi.
    Erkekler Basketbol 2'nci Ligi’nde yer alan Seyhan Belediyesporlu basketçiler cumartesi günü deplasmanda İzmir Batı Egespor Kulübü’ne konuk oldu.  Seyhanlı basketbocular rakibine şans tanımayarak mücadeleyi 86-76 kazanma başarısı gösterdi. Antrenör Ömer Çetin, “Mutlak kazanmak parolasıyla çıktığımız müsabakadan istediğimizi alarak ayrıldık. Umut vadeden bir kadroya sahibiz. Sporcularıma olan güvenim yüksek. Başarılı neticeler almaya önümüzdeki haftalarda da devam edeceğimizi umut ediyorum” diye konuştu.
    2’nci Lig 4’üncü grupta Adana’yı temsil eden Seyhan Belediyespor Erkek Voleybol takımı ise geçen hafta sonunda Elazığ Aksaray Gençlikspor karşılaşmasını 3-0 hükmen galibiyet ile tamamladı. Rakiplerinin sahaya çıkmadığını belirten Antrenörler Serdar Pehlivan-Metin Aydın ikilisi, “Bu müsabakayı unutup önümüzdeki maçlardan da iyi neticeler ile ayrılabilmenin çalışmasını gerçekleştireceğiz” dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow