hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Seyhan destekleyecek kulüpler yetiştirecek

    Seyhan destekleyecek kulüpler yetiştirecek
    expand

    Seyhan destekleyecek kulüpler yetiştirecek

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADANA,(DHA)- ADANA'DA Seyhan Belediye Başkanı Akif  Kemal Akay, başarılı sporcular yetiştirilmesi için tüm spor kulüplerini destekleyeceklerini açıkladı.
    Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Seyhan Belediyespor Kulübü ile ilçede faaliyet gösteren spor kulüplerinin altyapıya yönelip, geçmişte olduğu gibi Türk sporuna başarılı sporcular kazandırmaları gerektiğini söyledi.
    Yetenekli gençlerin kaybolup gitmesine izin verilmemesi gerektiğini vurgulayan Başkan Akay, "Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi, uyuşturucu başta olmak üzere benzeri kötü alışkanlıklardan kurtarmanın tek yolu spora yönelmelerini sağlamaktır. Bu konuya büyük bir hassasiyet göstermekteyiz. Sporun değişik branşlarında başarılı sporcular yetiştirilmesi anlamında belediye olarak tüm kulüplerimizin yanında yer alıp imkanlar dahilinde desteğimizi esirgemeyeceğiz" dedi.
    FATİH ÇALKAMIŞ, BEŞİKTAŞ AYGAZ’A TRANSFER OLDU
    Öte yandan, Hentbol Erkekler Birinci Ligi’nde mücadele eden Seyhan Belediyespor’un başarılı oyuncusu Fatih Çalkamış, Süper Lig takımlarından Beşiktaş Aygaz’a transfer oldu. Fatih, sezon içerisinde ortaya koymuş olduğu performans ile tüm dikkatleri üzerine çekmişti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow