hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Seyhan’da hizmetler SİM’le daha hızlı

    Seyhan’da hizmetler SİM’le daha hızlı
    expand

    Seyhan’da hizmetler SİM’le daha hızlı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADANA,(DHA)- SEYHAN Belediyesi, vatandaşların sorunlarını, taleplerini ve beklentilerini doğrudan aktarabileceği Seyhan Belediyesi İletişim Merkezi’ni (SİM) hizmete geçirdi.
    Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, kısa bir süre önce kurulan SİM’de incelemelerde bulundu. Sistemin işleyişi hakkında görevlilerden bilgi alan Akay, sosyal medya kanalları üzerinden belediyeye ulaşıp talepte bulunan vatandaşları telefonla arayıp, görüştü. Taleplerinin ilgili birimlere yönlendirildiği bilgisini aktaran Başkan Akay, vatandaşların Ramazan ayını da kutladı.  
    SİM sayesinde halk ile belediye arasında anlık iletişimin kurulduğunu dile getiren Başkan Akay, kısa süre önce kurulan ve henüz deneme çalışmalarının yapıldığı SİM’de bugüne dek vatandaşlardan gelen 4 bin 886 talebin yanıtlandığını ifade etti. Akay, “Vatandaşlarımızın sosyal medyadan gelen talepleri burada arkadaşlarımız değerlendiriyor, ilgili bölümlere aktarılarak, çözüm bulunmaya çalışılıyor. Sonrasında talepte bulunan kişilere de talepleriyle ilgili bilgi veriliyor. Ayrıca, halktan SİM’e ulaşan talep ve beklentilerle ilgili bir veri tabanı oluşturularak hizmetler açısından eğilimler, öncelikler ve hassasiyetler de belirlenirken, veri tabanı üzerinde yapılan çalışmalarla her mahallenin hizmet konusundaki öncelikleri de saptanıyor. Müdürlüklerden gelen sorunların çözümlendiğine dair bilgiler doğrultusunda vatandaşlarla telefonla iletişim kurulup memnuniyet düzeyi ölçülerek işleyişin de otokontrolü yapılıyor” diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow