hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Seyhan’da sabah sporu

    Seyhan’da sabah sporu
    expand

    Seyhan’da sabah sporu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADANA,(DHA)- SEYHAN Belediyesi’nin, spora ve sporcuya desteği, vatandaşlara ilçenin değişik semtlerinde uzmanlar eşliğinde yaptırdığı sabah sporu ile sürüyor.
    Göreve geldiği ilk günden bu yana, sporun ve sporcunun her zaman yanında olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini belirten Seyhan’ın sporcu Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, sporun insan sağlığı açısından çok büyük önem taşıdığını kaydetti. Akay, “Halkımızı spora teşvik etmek ve hareketli yaşamlarına katkı sunmak için her gün 5 ayrı noktada uzman eğitmenlerce sabah sporu yaptırıyoruz. Belediye’nin resmi sitesinden duyurulan bölgelerdeki sabah sporuna tüm halkımızı davet ediyorum” dedi.
    BAŞKAN AKAY: PANDEMİ KURALLARINA UYULMAKTA
    Seyhan’ın sınırları içerisinde yer alan park ve spor tesislerinde her yaş grubunun katılabileceği sabah sporlarına vatandaşların da büyük bir ilgi gösterdiğini belirten Başkan Akay, şöyle konuştu:
    “Ülkemizin içinde bulunduğu ve vatandaşlarımızın olumsuz etkilendiği koronavirüs salgınını göz önünde bulundurarak sabah sporu gerçekleştiriliyor. Uzman eğitmenlerimizle yapılan sabah sporunda hafif hareketlerle hem kasların güçlendirilmesi sağlanıyor hem de güçlü bağışıklık sisteminin oluşumuna katkı veriliyor. Sağlık açısından çok değerli olan sabah sporuna başta evinde çalışan kadınlar olmak üzere tüm halkımızı bekliyoruz.”

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow