hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Seyhan’da yolların kalitesi artıyor

    Seyhan’da yolların kalitesi artıyor
    expand

    Seyhan’da yolların kalitesi artıyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADANA, (DHA)- SEYHAN Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yol ekipleri, yoğun yağışın ardından zarar gören sokaklarda bakım çalışması gerçekleştiriyor. Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, “Seyhanlının yaşam kalitesini artırmak için, sokaklarımızın bakım ve onarımını yapıyoruz” dedi.
    Seyhan Belediyesi ekipleri, yağışların ardından büyük zarar gören sokaklarda, havaların ısınmasıyla yenileme ve bakım çalışmaları hızlandırdı. Zeminin kurumasıyla hızlanan yenileme ve bakım çalışmalarını Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay da denetledi. Başkan Akay, asfalt serme ve bakım çalışmalarının titizlikle ve hızlı bir şekilde tamamlanması talimatını verdi.
    Aynı anda 9 ayrı noktada çalışma yapıldığını ifade eden Başkan Akay “Muhtarlar Bölge Toplantılarında, muhtarlarımızın taleplerini ve önceliklerini almıştık. Muhtarların önceliklerini dikkate alarak yaptığımız 2020 planlaması neticesinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu planlama ve selde zarar gören sokaklarımızın, yenileme ve bakım çalışmalarını hava şartları uygun olduğu sürece aralıksız sürdüreceğiz” dedi.  

    ‘HEDEF, YAŞAM KALİTESİNİ ARTIRMAK’
    Yapılan işlemlerde estetik ve kaliteye önem verildiğini kaydeden Başkan Akay, şöyle konuştu:
    “Asfalt serme, bakım ve onarım çalışmaları titizlikle yapılıyor. Asfalt serme işlemi öncesi freze ile eski asfalt sökülüyor, zemin temizlenerek finişer ile yeni asfalt seriliyor. Asfaltın en az 8 santim kalınlığında olmasına özen gösteriliyor. Bakım ve onarım çalışmasında da çukur kazılarak temizleniyor ardından yama, yol hizasında yapılıyor. Aynı zamanda kaldırımların da bakımı yapılıyor. Hedefimiz, Seyhanlının yaşam kalitesini artırmak.”
    Seyhan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yol ekiplerinin, 2020 planlaması çerçevesinde asfalt serme, bakım ve onarım çalışmalarının, yağış olmaması durumunda aralıksız süreceği kaydedildi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow