hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Seyhan'dan Elazığ'a yardım eli

    Seyhandan Elazığa yardım eli
    expand

    Seyhan'dan Elazığ'a yardım eli

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADANA,(DHA)- SEYHAN Belediyesi, 6.8 büyüklüğünde depremle sarsılan Elazığ'a yardım malzemesi gönderdi.
    Elazığ Belediyesi ve 8. Kolordu Komutanlığı ile görüşülerek hazırlanan acil ihtiyaç malzemeleri olan battaniye, uyku tulumu, konserve, tuvalet kağıdı, el sabunu, çocuk bezi, ısıtıcı, süt, çay, şeker, bisküvi gibi temel ihtiyaç ve gıda malzemeleri bölgeye gönderildi.
    Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, toplumun her zaman zor dönemde bir araya gelmesini bildiğini anımsatarak, "Depremin acılarını da bir araya gelerek en aza indirmeli ve yaraları sarmalıyız. Bu nedenle belediye olarak üzerimize düşeni yapıyor, acil ihtiyaçlardan oluşan yardımları ulaştırıyoruz. Halkımız da isterse bizim aracılığımızla yardımlarını ulaştırabilirler. Depremde yaşamını yitiren yurttaşlarımıza Allahtan rahmet diliyor, yaralılara acil şifalar temenni ediyorum" diye konuştu.
    Seyhan Belediyesi ve vatandaşların gönderdiği acil ihtiyaçlardan oluşan ilk yardım TIR'ı öğle saatlerinde Başkan Akif Kemal Akay nezaretinde Elazığ'a hareket etti. Depremzedelere yardım etmek isteyen vatandaşların Seyhan Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi önünde kurulan standa yardım malzemelerini getirerek teslim edebileceği belirtildi. 

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow