hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Seyhan’ın Muay-Thai sporcuları yeni sezona hazırlanıyor

    Seyhan’ın Muay-Thai sporcuları yeni sezona hazırlanıyor
    expand

    Seyhan’ın Muay-Thai sporcuları yeni sezona hazırlanıyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADANA,(DHA)- SEYHAN Belediyespor Kulübü, Muay-Thai sporcuları yeni sezon hazırlıklarını pandemi kuralları çerçevesinde sıkı bir tempoda sürdürüyor.
    Kulübün antrenörleri Esin Güder ile Hasan Güder, ortak yaptıkları açıklamada, 2020 yılı içerisinde pandemi nedeniyle müsabakaların ertelenmesi nedeniyle altyapı çalışmalarına ağırlık verdiklerini belirtti.
    Minik, Yıldız ve Genç kategorilerinde 200’e yakın sporcularıyla çalışmalarını Şakirpaşa Mega Spor Kompleksi ve Küçükdikili Semt Pazarı’nda sürdürdüklerini belirten antrenörler, “Pandemi kurallarını titiz bir șekilde uygulamaktayız. Sporcularımızın sağlığı her șeyden önemli. Antrenmanlarımız devam etmekte. Sıkıntılı sürecin sona ermesiyle birlikte Muay-Thai’de, Adana’yı, Türkiye’de, Türkiye’yi, dünyada temsil edecek şampiyon sporcular kazandırmaya devam edeceğiz” dedi.
    Seyhan Belediye Başkanı Akif  Kemal Akay’ın da maddi ve manevi desteklerini kendilerinden hiçbir zaman esirgemediğini belirten Güder ikilisi açıklamasını şöyle sürdürdü:
    “En büyük şansımız sporun ve sporcunun yanında olan bir başkana sahip olmak. Bu durum bizler için çok büyük bir avantaj.  Bu en iyi şekilde değerlendirerek bize olan güveni boşa çıkartmamak adına yoğun bir çalışma temposu içerisinde hazırlıklarımız devam ediyor.”

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow