hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Seyhanlı genç kızlara gelinlik bağışladılar

    Seyhanlı genç kızlara gelinlik bağışladılar
    expand

    Seyhanlı genç kızlara gelinlik bağışladılar

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADANA,(DHA)- SEYHAN’da faaliyet gösteren bir moda evinin işletmecileri Gözde Işık ve Uygar Engin, evlenmek isteyen ancak maddi durumu iyi olmayan genç kızlara ulaştırılması amacıyla Seyhan Belediyesi'ne 70 gelinlik bağışladı.
    İşletmeciler Gözde Işık ve Uygar Engin, Seyhan Belediyesi’ne 70 adet gelinlik bağışında bulundu. Işık ve Engin, gelinliklerin ilçede ekonomik durumu iyi olmayan ve evlilik kararı alan genç çiftlere ücretsiz olarak verilmesinde belediyenin aracı olacak olmasından dolayı teşekkür ettiler.  
    Gözde Işık ve Uygar Engin, “Bireysel olarak her evlilik yapan çifte ulaşmanın yerine belediyenin birimlerinin bu hizmeti ilgili kişilere ulaştırmasının daha doğru olacağını düşündük. Belediyenin işin içine girmesiyle gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşma konusunda da amacımıza ulaşacağımıza inanıyoruz. İhtiyaç sahibi çiftlerimizin mutluluğuna küçük bir katkı sunacak olmaktan dolayı sevinçliyiz” görüşünü paylaştı.
    İşletme sahipleri Gözde Işık ve Uygar Engin’e teşekkür eden Seyhan Belediye Başkan Yardımcısı Önder Kaypak, bağışı anlamlı bulduklarını kaydetti. Belediye Başkan Yardımcısı Kaypak, “Başkanımız Akif Kemal Akay’ın sizlere sonsuz teşekkürleri var. Bizler de bu gelinlikleri evlendirme dairemize müracaat eden ihtiyaç sahibi çiftlere vererek hayrınızın yerine ulaşmasını sağlayacağız. Duyarlılığınız ve paylaşımınız için teşekkür ediyorum” dedi.
    Piyasada 2 - 5 bin lira arasında kiralama ücreti olan gelinliklerden ücretsiz olarak kiralamak isteyen ihtiyaç sahibi genç kızlar, Seyhan Belediyesi Evlendirme Dairesi'nden talepte bulunabilecek. 

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow