hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sokak hayvanları beslenmeye devam ediliyor

    Sokak hayvanları beslenmeye devam ediliyor
    expand

    Sokak hayvanları beslenmeye devam ediliyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADANA,(DHA)- ADANA Doğa Koruma ve Milli Parklar Bölge Müdürlüğü ekipleri ile gönüllü vatandaşlar tarafından sokak hayvanlarına yem ve mama bırakıldı.

    Koronavirüsle mücadele etmek amacıyla alınan bir dizi tedbirin sokak ve barınaklarda yaşayan hayvanları olumsuz etkilememesi amacıyla Doğa Koruma ve Milli Parklar Bölge Müdürlüğü ekipleri ve hayvan dostu sivil toplum kuruluşu gönüllüleri çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yiyecek bulmakta zorlanacağı düşünülen hayvanların aç kalmaması için besleme faaliyetlerini devam ettiren ekipler, Adana genelinde çeşitli noktalarda kedi ve köpek maması, kıyma, yoğurt ve ekmekle hayvanların ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor.

    Koronavirüs tedbirleri kapsamında İçişleri Bakanlığınca yayınlanan Genelge doğrultusunda gerçekleştirilen besleme çalışmalarını değerlendiren Vali Demirtaş, içinde bulunulan süreçte hiçbir vatandaşı mağdur etmezken insanların yardımına muhtaç olan canların da mağdur edilmemesi için gerekli önlemleri aldıklarını belirterek “Barınaklardaki ve sokaklardaki hayvanların ihtiyaçlarını karşılamak için üzerlerimize düşen vazifeyi yerine getirmeye devam edeceğiz. Bu anlamlı çalışmamızda gönüllü olarak görev alan CANKODER ailesine de ayrıca teşekkür ediyorum. Bu zor günleri birlik ve dayanışma içinde geride bırakacağız" dedi.

    FOTOĞRAFLI
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow