hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sözlü: Eğitim hizmetlerimiz katlanarak devam edecek

    Sözlü: Eğitim hizmetlerimiz katlanarak devam edecek
    expand

    Sözlü: Eğitim hizmetlerimiz katlanarak devam edecek

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADANA,(DHA)- ADANA Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, “Gençlerimize güvenimiz tam, inancımız sarsılmazdır. ABEM şubelerinden mezun olan çocuklarımız, aydınlık Türkiye’nin geleceğini inşa edecekler” dedi. 
    Başkan Hüseyin Sözlü ve Cumhur İttifakı AK Parti Yüreğir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı’na bağlı olarak faaliyet yürüten Adana Büyükşehir Belediyesi Eğitim Merkezleri’nin (ABEM)  Yüreğir ve Sarıçam şubelerinde eğitim gören öğrenciler ve aileleriyle Tüyap Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde bir araya geldi. Sınav kaygısı, motivasyon, özgüven, verimli ders çalışma, strateji, zamanı etkili kullanma, hedef, farkındalık ve sınava hazırlık süreciyle ilgili seminerin ardından hemşehrilerine hitap eden Başkan Hüseyin Sözlü, 5 yıllık hizmet döneminde 60 bini aşkın öğrenciye eğitim desteği veren ABEM şubelerinde yüzde 98 başarı ortalamasına erişilmesinden büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi. 
    Başkan Sözlü, Seyhan, Çukurova, Sarıçam, Yüreğir, Ceyhan, Yumurtalık, İmamoğlu, Karataş, Kozan, Feke, Saimbeyli, Karaisalı ve Pozantı ilçelerinde faaliyet yürüten Adana Büyükşehir Belediyesi Eğitim Merkezleri’nde (ABEM) ortaya çıkan gurur tablosunun öğrencilerin ve öğretmenlerin gayretli çalışmasıyla oluştuğunu kaydetti. ABEM’lerde Türkiye şampiyonu öğrencilerin çıkmaya başladığını vurgulayan Başkan Sözlü, genç hemşehrilerine desteğinin her geçen yıl artarak devam edeceğini bildirdi.
    “TÜRK GENÇLİĞİNE GÜVENİM TAM, İNANCIM SARSILMAZ”
    31 Mart seçimlerinde Adanalıların desteğiyle tekrar göreve seçileceğinden kuşku duymadığını ifade eden Başkan Sözlü, yeni dönemde de eğitim hizmetlerine öncelik vereceklerini söyledi. Atatürk'ün Cumhuriyet'i emanet ettiği Türk gençliğine güveninin tam, inancının sarsılmaz olduğunu dile getiren Başkan Sözlü, “En değerli varlığımız olan çocuklarımızın iyi eğitim alıp, vatanına, milletine faydalı bireyler olarak başarı bir yaşam sürmelerini arzuluyoruz. Ben inanıyorum ki öğrencilerimiz çok çalışıp, kazandıkları okullardan da en başarılı şekilde mezun olarak aydınlık Türkiye’nin geleceğini inşa edecekler” dedi. 
    Cumhur İttifakı AK Parti Yüreğir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir ise Adana’nın yerli ve milli belediye başkanlarının hizmetleriyle gelişip, kalkınacağını belirtip, hemşehrilerinden destek istedi. Adana’nın 15 ilçesinde gönül ittifakının çok güçlü şekilde oluştuğunu kaydeden Kocaispir, yeni dönemde Başkan Hüseyin Sözlü ile uyum içinde çalışıp, eğitim hizmetlerinde başarı çıtasını daha yükseklere çıkarma sözü verdi. 

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow