hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sözlü: Taksi duraklarının niteliği ve sayısı artacak

    Sözlü: Taksi duraklarının niteliği ve sayısı artacak
    expand

    Sözlü: Taksi duraklarının niteliği ve sayısı artacak

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADANA, (DHA) - ADANA Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü’yü Taksiciler ve Şoförler Odası ziyareti öncesi onlarca taksici Uğur Meydanı’nda karşıladı.
    Başkan Sözlü, Taksiciler Odası ziyaretinde Adana’da Türkiye’ye örnek olacak bir gelenek oluşturmayı arzuladıklarını belirterek ikinci beş yıllık hizmet sürecinde taksi durağının sayısı ve niteliğinin artacağını müjdeledi.
    TAKSİ DİREKSİYONUNA GEÇTİ
    Taksici esnafının karşılama süprizine karşılık Taksiciler Odası’na taksi direksiyona geçen Başkan Sözlü, arkasına taksicileri alarak Oda binasına ulaştı. Yol boyu diğer sürücülerin şaşkınlıkla kornalarla eşlik ettiği Sözlü’yü bina önünde Oda Başkanı Kenan Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri sevgi gösterileri ile karşıladı.
    “ESNAFLAR KENTİN OMURGASIDIR”
    Odaya gerçekleştirdiği ziyarette konuşan Başkan Sözlü, taksicilerin halka hizmet ederken istihdam üreten insanlar olduğunu, Adana’da veya Türkiye’nin herhangi bir noktasında ahiliğin bir toplumda bir gelenek oluşturduğunu aktarırken “Esnaflar kültürel hayatın temel yapı taşıdır, kentin omurgasıdır. Şehrin iyi olan, güzel tarafı olan taksici esnafının yeri her zaman bizim için özel ve önemlidir” dedi.

    FOTOĞRAFLI



     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow