hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Tufanbeyli, sağlıklı içme suyuna kavuşuyor

    Tufanbeyli, sağlıklı içme suyuna kavuşuyor
    expand

    Tufanbeyli, sağlıklı içme suyuna kavuşuyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADANA,(DHA)- ADANA Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ), Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın talimatlarıyla kent genelinde içme suyu ve kanalizasyon problemi bırakmamak için çalışmalarını sürdürüyor. Daha önce başlayan ancak devam edilmeyen projeleri tamamlamak için harekete geçen ASKİ, bir yandan da vatandaşların yaşam kalitesini yükseltecek yeni projeleri hayata geçiriyor.
    Kentin dört bir yanına eşit hizmet vermeyi amaçlayan ASKİ ekipleri, Tufanbeyli’nin mahallelerinde sürdürdüğü içme suyu çalışmaları sayesinde ilçeye daha sağlıklı ve temiz su ulaştırılmasını sağlıyor. Tufanbeyli ilçesine bağlı Kayarcık ve Kirazlıyurt mahallelerinde gerçekleştirilen içme suyu projeleri kapsamında toplam 7 bin 300 metre uzunluğundaki içme suyu hattı tamamlandı. Birer adet içme suyu deposu ve terfi merkezinin de inşa edildiği projeyle, Kayarcık ve Kirazlıyurt mahalleleri ile Çukurkışla - Kireç mevkisinin içme suyu problemi ortadan kaldırıldı.
    İlçede içme suyu çalışmalarına devam eden Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi, Tufanbeyli Çatalçam Mahallesi’nde sürdürülen içme suyu projesi kapsamında toplam 10 kilometre uzunluğundaki içme suyu hattı ile 950 adet abone bağlantısının yapımını en kısa sürede  tamamlayarak bölge halkının sağlıklı ve kaliteli içme suyuna ulaşmasını sağlayacak.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow