hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Vali Demirtaş Aladağ'da vatandaşlarla buluştu

    Vali Demirtaş Aladağda vatandaşlarla buluştu
    expand

    Vali Demirtaş Aladağ'da vatandaşlarla buluştu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADANA,(DHA)- ADANA Valisi Mahmut Demirtaş, Aladağ’da temas ve incelemelerde bulunup, vatandaşlarla bir araya geldi.
    Aladağ Kaymakamlığı'nı ziyaret eden Vali Mahmut Demirtaş, Kaymakam Gürkan Üçüncü'den ilçenin genel durumu, kamu hizmetleri ve vatandaşların beklentileri hakkında ayrıntılı bilgi aldı.
    Ziyarette, vatandaşlara yönelik kamu hizmetlerinin hızlı, kaliteli ve verimli olmasının önemine vurgu yapan Vali Mahmut Demirtaş, "Vatandaşlarımızın yüzünü güldürecek ve günlük hayatını kolaylaştıracak çalışmalar yapmalıyız. Vatandaşa daha kaliteli hizmeti nasıl götürürüz bunun uğraşı içinde olmamız gerekiyor" dedi. 
    ESNAFLARLA BİR ARAYA GELDİ
    Vali Demirtaş, Aladağlı esnaflarla da bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi. Demirtaş, esnafların ticari faaliyetleri ve işleri hakkında da bilgi alırken esnafa kapılarının her daim açık olduğunu belirtti. Demirtaş, "Esnafımıza Allah'tan bereketli ve bol kazançlar diliyorum" dedi.
    ÖĞRENCİ YURDUNDA İNCELEMEDE BULUNDU
    Vali Demirtaş, Şehit Adem Oğuz Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencileri için yaptırılan ve bu yıl hizmete giren yurt binasında incelemelerde bulundu. Yurdun durumu ve fiziki şartları hakkında İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Uygar İnal'dan bilgi alan Demirtaş, kentte eğitim ve öğretim konusunda çalışmaların kararlılıkla devam edeceğini ifade etti. Aladağ İlçe Devlet Hastanesi'ni ziyaret ederek vatandaşlara verilen sağlık hizmetleri hakkında yetkililerden bilgi alan Vali Mahmut Demirtaş, hastalarla da sohbet ederek 'geçmiş olsun' dileklerini iletti. 
    DÖLEKLİ SAKİNLERİYLE BİR ARAYA GELDİ
    Vali Mahmut Demirtaş, Aladağ ilçesi Dölekli Mahallesi’nde muhtar ve vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle halkı tarafından karşılanan Demirtaş, Muhtar Şaban Dede’den mahalle ile ilgili bilgi aldı ve vatandaşların kendisine ilettiği talep ve beklentileri dinledi. Taleplerle ilgili gerekli çalışmaların yapılacağını belirten Demirtaş, "Vatandaşlarımızın en kaliteli ve etkin kamu hizmetlerini alması, yaşam standartlarının yükseltilmesi ve refah düzeyinin arttırılması hususunda bizler tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızla iş birliği içinde çalışma azmindeyiz. Bizzat dinlediğimiz vatandaşlarımızın bizlerden beklentilerini yerine getirmek için gerekli hassasiyetin gösterileceğinden hiç şüpheniz olmasın" diye konuştu 
    Vali Demirtaş ve beraberindekiler Dölekli Göleti'nde de incelemelerde bulundu. 
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow