hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Vali Demirtaş Ceyhan OSB'nin altyapı çalışmalarını inceledi

    Vali Demirtaş Ceyhan OSBnin altyapı çalışmalarını inceledi
    expand

    Vali Demirtaş Ceyhan OSB'nin altyapı çalışmalarını inceledi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADANA,(DHA)- ADANA Valisi Mahmut Demirtaş, Ceyhan ilçesinde kurulan Ceyhan Organize Sanayi Bölgesi alanındaki altyapı çalışmalarını yerinde inceledi.
    Vali Yardımcısı Murat Süzen, Ceyhan Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz ve Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç'ın da katıldığı inceleme gezisinde Ceyhan OSB'nin mevcut durumu ve gerçekleştirilen çalışmalar tüm detaylarıyla ele alındı. 
    Vali Demirtaş, sanayicilere yeni yatırım ve üretim alanlarının oluşturulması amacıyla yaşama geçirilen Ceyhan OSB’nin il ve bölge ekonomisine büyük katkılar sağlayacağını dile getirdi. Demirtaş, Ceyhan OSB'nin konumu nedeniyle stratejik bir öneme sahip olduğunu vurguladı. 
    KİMYA OSB'NİN YER TESPİT ÇALIŞMALARI İNCELENDİ
    Vali Mahmut Demirtaş, Ceyhan ilçesinde kurulması planlanan Kimya Organize Sanayi Bölgesi'nin de yer tespit çalışmalarını inceledi. İlgililerden yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Demirtaş, Kimya OSB'nin kurulması için tüm çalışmaları titizlikle yürüttüklerini belirtti. Proje hayata geçtiğinde kentin kimya sektöründe ideal bir yatırım ve ticaret ortamı olacağını söyleyen Vali Demirtaş, projede emeği geçen herkese teşekkür etti.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow