hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Vali Demirtaş okullarda inceleme yaptı

    Vali Demirtaş okullarda inceleme yaptı
    expand

    Vali Demirtaş okullarda inceleme yaptı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADANA,(DHA)- ADANA Valisi Mahmut Demirtaş, yapımı tamamlanan Mehmet Tal İmam Hatip Ortaokulu ile güçlendirme çalışmaları yapılan Öğretmen Zeynep Erdoğdu Ortaokulu'nda incelemelerde bulundu.
    İl Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgun’un da katıldığı inceleme gezilerinde Vali Demirtaş, okul binalarında yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi aldı. yapımı tamamlanan 28 derslikli Mehmet Tal İmam Hatip Ortaokulu için hayırsever Mehmet Tal’a teşekkür ettiğini belirten Vali Demirtaş, "Bir ülkenin geleceğine yapılan en büyük yatırım eğitim yatırımıdır. Bizler bu doğrultuda devletimizin tüm imkanlarını gelecek nesillerimiz için seferber ediyoruz. Çocuklarımızın en iyi imkanlara sahip olması, en kaliteli eğitimi alabilmesi için gösterdiğimiz bu çabalara büyük katkılar sunan tüm hayırseverlerimize teşekkür ediyorum" dedi.
    Yarınların teminatı çocukların daha sağlıklı ve daha donanımlı binalarda eğitim görebilmeleri için güçlendirme çalışmalarının da sürdürüldüğünü ifade eden Vali Demirtaş, il genelinde 11 okulda bu çalışmaların tamamlandığını dile getirdi. 

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow