hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Vali Demirtaş, Seyhan Devlet Hastanesi'nin inşaat alanında incelemelerde bulundu

    Vali Demirtaş, Seyhan Devlet Hastanesinin inşaat alanında incelemelerde bulundu
    expand

    Vali Demirtaş, Seyhan Devlet Hastanesi'nin inşaat alanında incelemelerde bulundu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADANA,(DHA)- ADANA Valisi Mahmut Demirtaş ile Adana Milletvekili Tamer Dağlı, 150 yataklı Güney Seyhan Devlet Hastanesi'nin inşaat alanına inceleme ziyaretinde bulundu.
     İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Özer’in de hazır bulunduğu ziyaret sırasında hastanenin inşa edildiği alanda gezerek yetkililerden yapılan çalışmaların son durumu ve kaydedilen aşamayla ilgili bilgiler alan Vali Demirtaş ile Milletvekili Dağlı, yapılması gereken çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulundular.
    Vali Demirtaş, gerçekleştirdiği incelemenin ardından yaptığı değerlendirmede; son dönemde dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınının tüm dünyaya sağlık hizmetlerinin kaliteli ve yeterli olmasının gerekliliğini hatırlattığını belirterek “Ülkemizde verilen sağlık hizmetlerinde son yıllarda büyük aşama kaydedildi. Bu sebeple pandemi sürecinde verilen sağlık hizmetlerinde aksama meydana gelmeden tüm vatandaşlarımız ihtiyaç duyduğu sağlık hizmetlerinden faydalandı. Çalışmalarımızı ilimiz genelinde verilen sağlık hizmetlerinin hep daha iyi ve kaliteli olması için sürdürüyoruz. 150 yataklı Güney Seyhan Devlet Hastanesi projesi de bu amacımıza hizmet edecek çalışmalarımızdan birisi. Vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerini tam teşekküllü ve modern kamu hastanelerinde almaları için yaptığımız çalışmalarda bizden desteğini esirgemeyen başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, tüm bakanlarımıza ve milletvekillerimize teşekkür ediyoruz” dedi.
    Ziyaret, yapılması gereken çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunulmasıyla sürdü.

    FOTOĞRAFLI
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow