hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Vali Demirtaş'tan yeni yıl ziyareti

    Vali Demirtaştan yeni yıl ziyareti
    expand

    Vali Demirtaş'tan yeni yıl ziyareti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADANA,(DHA)- ADANA Valisi Mahmut Demirtaş, uygulama noktaları ve polis merkezi amirliklerini ziyaret ederek, yeni yıl gecesinde gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili bilgiler aldı.
    Gece boyunca sürdürdüğü ziyaretleri sırasında görevi başında bulunan polis ve jandarmanın yeni yılını da kutlayan Vali Demirtaş, "Vatandaşlarımızın huzur ve asayişi için bayram, yeni yıl, tatil demeden her koşulda fedakârca çalışan güvenlik birimlerimiz, her türlü takdiri hak etmektedirler. Ülkemiz genelinde üstün gayretlerle çalışan tüm polislerimizin ve jandarmamızın bu çalışma azmini kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum" dedi.
    Her türlü zorluğa göğüs gererek kamu düzeninin sağlanması, toplumsal huzur ve güvenin korunması gibi görevleri başarıyla yerine getiren güvenlik güçlerinin mesai mefhumu gözetmeksizin büyük bir özveriyle çalışarak ülkemizin gururu olduğunu dile getiren Vali Demirtaş, “Dün olduğu gibi bugün ve yarın da güvenlik birimlerimizin aynı hassasiyetle çalışacağına yürekten inanıyorum. Tüm polis ve jandarmamıza aileleriyle birlikte esenlik ve başarılarla dolu bir yıl temenni ederken şehitlerimizi de rahmet ve minnetle anıyorum" diye konuştu.
    Vali Demirtaş, ziyaretleri sırasında kontrol noktalarında bulunan vatandaşlarla da sohbet etti. 

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow