hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Vali Elban’dan Başkan Erdem’e ziyaret

    Vali Elban’dan Başkan Erdem’e ziyaret
    expand

    Vali Elban’dan Başkan Erdem’e ziyaret

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ceyhun ÖZER/CEYHAN(Adana),(DHA)- ADANA Valisi Süleyman Elban, Ceyhan’a giderek bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu. Vali Elban, Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem'i makamında ziyaret edip, hizmetler hakkında bilgi aldı.
    Vali Süleyman Elban, Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem ile birlikte Kaymakam Dr. Bayram Yılmaz'ı ziyaret etti. Kaymakamlıktaki istişarelerinin ardından Adana Valisi Elban, iade-i ziyaret gerçekleştirerek Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem'i makamında ziyaret etti. İlçede yapılan çalışmalar, ilçenin genel durumu ve planlanan projeler hakkında bilgi alan Vali Elban, "Ceyhan ilçemiz Adanamız’ın tarımına, sanayisine, ekonomisine katkısı bir hayli fazla olan ilçelerimizden biri. Adanamız’ı tüm ilçeleriyle birlikte geleceğe taşımak ve daha da kalkındırmak adına valilik olarak yerel yönetimlerle daima işbirliği içerisinde çalışacağız” dedi.
    Nazik ziyaretlerinden dolayı memnun olduklarını dile getiren Başkan Hülya Erdem ise “Adana Valimiz Süleyman Elban'ın ziyareti bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. İlçemiz genelinde yapılan çalışmalarımız hakkında bilgi alışverişinde bulunarak, yapacak olduğumuz projeler hakkında bilgi verdik. Ceyhan’ı daha ileriye taşımak için var gücümüzle çalışacağız” diye konuştu.
    Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Başkan Yardımcısı Gürsel İlçi ve Başkan Yardımcısı aynı zaman da Ceyhanspor Başkanı İlker Önük ile Vali Elban'a Ceyhanspor futbol ve kadın basketbol takımlarının formalarını hediye etti. İlçenin daha da gelişmesi ve vatandaşlara en iyi hizmetin sunulması için çalışmalarını daima iş birliği içinde yürüteceklerini belirten Vali Elban, Başkan Erdem’e çalışmalarında başarılar diledi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow