hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Vali Mahmut Demirtaş,Kadın Kültür Evi'nin açılışını gerçekleştirdi

    Vali Mahmut Demirtaş,Kadın Kültür Evinin açılışını gerçekleştirdi
    expand

    Vali Mahmut Demirtaş,Kadın Kültür Evi'nin açılışını gerçekleştirdi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADANA,(DHA)- ADANA Valisi Mahmut Demirtaş, Yeşilbağlar Mahallesi muhtarlığının öncülüğünde mahalle sakinleri ile hayırseverlerin katkılarıyla yaptırılan 'Kadın Kültür Evi'nin açılışını gerçekleştirdi.
    Mahalle sakinleri ile hayırseverlerin katkılarıyla yaptırılan 'Kadın Kültür Evi'nin açılış törenine Vali Mahmut Demirtaş’ın yanı sıra eşi Beyhan Demirtaş, Adana Milletvekili Orhan Sümer, Yüreğir Kaymakamı Oğuzhan Bingöl, Yüreğir Belediyesi Başkan Yardımcısı Ayhan Murat Benlice, Yeşilbağlar Mahallesi Muhtarı Ahmet Kırtay, mahalle sakinleri ve kadın kültür evine katkı sağlayan hayırsever vatandaşlar katıldı.
    EMEĞİ GEÇENLERİ TEBRİK EDİYORUM
    Vali Mahmut Demirtaş açılışta yaptığı konuşmada, önemli bir sosyal hizmetin yaşama geçirilmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. Vali Demirtaş, “Yeşilbağlar Mahalle muhtarlığımızın girişimleriyle, mahalle sakinlerimizin ve hayırseverlerimizin katkılarıyla yaptırılan Kadın Kültür Evi, mahalledeki önemli bir eksikliği giderecek olmasının yanı sıra çeşitli sosyal ve kültürel etkinliklere de ev sahipliği yapacak. Yeşilbağlar Mahallesi "Kadın Kültür Evi”nin açılışını gerçekleştirmekten son derece mutluyum. Bu güzel yapının, tüm kadınlara ve mahalle sakinlerine hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow