hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yüreğir Belediyesi'nden her eve maske

    Yüreğir Belediyesinden her eve maske
    expand

    Yüreğir Belediyesi'nden her eve maske

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADANA,(DHA)- YENİ tip koronavirüs ile mücadele kapsamında kültürevlerinde maske üreten ve her haneye 5 maske dağıtma kararı alan Yüreğir Belediyesi, 23 Nisan'dan bu yana 69 mahallede 130 bin maske dağıttı.
    Yüreğir Belediyesi geçtiğimiz günlerde yeni tip koronavirüs ile mücadele kapsamında kültürevleri bünyesinde maske üretimine başladığını, ayda 600 bin adet üretim yapılacağını ve üretilen maskelerin de ücretsiz olarak dağıtılacağını duyurmuştu. Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir’in talimatı ile 23 Nisan’da ilçenin tamamına dağıtımlar başladı. Yoğun mesai yapan ekipler kısa sürede ilçede 130 bin adet maske dağıtımı yaptı.
    İlçede maskesiz kimse bırakmayacaklarını vurgulayan Başkan Kocaispir, "Koronavirüs tedbirlerinden hareketle belediyemizin ürettiği maskelerimizi her eve 5 adet olmak üzere dağıtımlara başladık. 4 gün gibi kısa bir sürede 130 bin bandını aşmanın sevincini yaşıyoruz. Her hanemize ulaşarak ilçemizde maskesiz kimseyi bırakmamak üzere canla başla çalışıyoruz" diye konuştu.


    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow