hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yüreğir zabıtası semt pazarlarında maske dağıttı

    Yüreğir zabıtası semt pazarlarında maske dağıttı
    expand

    Yüreğir zabıtası semt pazarlarında maske dağıttı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADANA,(DHA)- ADANA'nın Yüreğir Belediyesi zabıta ekipleri koronavirüs ile mücadele kapsamında ilçede kurulan pazarlarda denetimleri artırdı. Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir'in talimatıyla pazar esnafı ve alışverişe gelen tüm vatandaşlara ücretsiz maske dağıtıldı. 
    Yüreğir Belediyesinin sağlık çalışanları semt pazarına alışverişe gelen vatandaşların ateşlerini ölçerken, zabıta ekipleri esnaf ve vatandaşlara ücretsiz maske dağıtımı gerçekleştirdi. Tek tek pazar esnafını gezen zabıta ekipleri alışverişe gelen vatandaşları ürünlere dokunulmaması konusunda uyarmalarını istedi. Sosyal mesafe kuralına uyulmasının da hatırlatıldığı uygulamalardan vatandaşlar da esnaf da memnuniyetlerini dile getirdi.
    Yapılan uygulamalarla ilgili bilgi veren Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, "Küresel salgın koronavirüse karşı belediye olarak aldığımız tedbirler devam ediyor. İlçe genelinde rutin olarak yaptığımız dezenfeksiyon çalışmalarımızı ara vermeden sürdürüyoruz. Bununla beraber ilçemizde kurulan pazar yerlerinde esnafımıza ve halkımıza maske dağıtıyoruz. Pazar giriş ve çıkışlarında temassız ateş ölçerler ile halkımızın vücut ısılarını kontrol ediyoruz. Kritik haftalardayız. Vatandaşlarımızdan ricamız zorunlu olmadıkça evlerinden dışarı çıkmasınlar" dedi. 

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow