hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yüreğir'de asfalt çalışmaları devam ediyor

    Yüreğirde asfalt çalışmaları devam ediyor
    expand

    Yüreğir'de asfalt çalışmaları devam ediyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADANA,(DHA)- YÜREĞİR Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir’in ilçe genelinde ‘Büyük Asfalt Harekatı’ sloganı ile başlattığı yol çalışmaları devam ediyor. Doğankent, Solaklı ve Yunusoğlu’na çıkarma yapan ekipler 15 Ekim’e kadar 3 mahalledeki bütün sorunlu sokakları asfaltlayacak.
    Yüreğir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçede yol sorununun tamamen çözülmesi için hummalı bir çalışma yapıyor. Şu ana kadar yaklaşık 100 bin ton sıcak asfalt döken ekipler günlük 20 noktada çalışma yapıyor. Başlatılan ‘Büyük Asfalt Harekatı’ ile bölge bölge ilerleyen ekipler Doğankent, Solaklı ve Yunusoğlu Mahalleleri'ne adeta çıkarma yaptı.
    15 Ekim’e kadar bu üç mahallenin sorunlu tüm sokaklarının elden geçirileceğini belirten Başkan Kocaispir, “Her mahallemiz için planlarımız, programımız hazır. Bir program dahilinde ilerliyoruz. İlçemizde görev alanımız olan sorunlu tüm sokaklara gireceğiz. Ekiplerimiz şu an Doğankent, Solaklı ve Yunusoğlu Mahallelerimiz'de oldukça yoğun bir çalışma yapıyor. Bunun yanı sıra günlük yaklaşık 20 noktada asfalt kaplama, asfalt yama, bordür ve parke döşeme, parke tamir, zemin tesviye olmak üzere yoğun bir çalışmamız var. Allah’ın izni ile Yüreğir’de yol sorunu tarih olacak” dedi.
    Yapılan çalışmadan duydukları memnuniyeti ifade eden mahalle sakinleri, Başkan Kocaispir ve ekibine teşekkür etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow