hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yüreğir’de ‘ters ev’ çalışmaları devam ediyor

    Yüreğir’de ‘ters ev’ çalışmaları devam ediyor
    expand

    Yüreğir’de ‘ters ev’ çalışmaları devam ediyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADANA,(DHA)- TAVANA yerleştirilmiş koltuk, sehpa, lavabo ve diğer eşyalarla ziyaretçilerin başını döndüren ters evlerden biri de Yüreğir’de yapılıyor. Çalışmaların, yeni yılın ilk aylarında tamamlanacağı bildirildi.
    Millet Bahçesi içerisine inşa edilen ters ev çalışmalarını yerinde inceleyen Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, ziyaretçilerin başını döndüren bu evin Adana’da ilk kez yapıldığını kaydetti. Kocaispir, evin yeni yılın ilk aylarında ziyarete açılmasının hedeflendiğini kaydetti.
    Çalışmaların tamamlanmasıyla sadece Yüreğir değil, Adana için yeni bir cazibe merkezi oluşturulacağı aktaran Kocaispir, “Böylece Adanamız’da yerli ve yabancı misafirlerimiz için gezilecek, görülecek yerler listesine bir yenisini daha eklemiş olacağız. Projemiz burada ağırlayacağımız binlerce ziyaretçimizle de kent turizmine, bölge esnafımıza önemli ölçüde katkı sağlayacak. Çok kısa zamanda açmayı planlıyoruz” diye konuştu.
    Park halindeki ters otomobil ve ters kapısıyla daha ilk andan itibaren misafirlerini şaşırtacak olan ters ev, temelindeki eğimli açı nedeniyle içine girildiği an baş dönmesi hissi verecek.
    Ters eve gelen ziyaretçilerin evin içinde çektikleri fotoğraflar da hayli dikkat çekici olacak. Ziyaretçiler çektikleri fotoğrafları ters olarak düzenleyip kendilerine tavandaymış görüntüsü verebilecekler.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow