hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Zabıta ekiplerinden yeni yıl öncesi koronavirüs denetimi

    Zabıta ekiplerinden yeni yıl öncesi koronavirüs denetimi
    expand

    Zabıta ekiplerinden yeni yıl öncesi koronavirüs denetimi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    CEYHAN(Adana),(DHA)- CEYHAN Belediyesi, koronavirüse karşı aldığı önlemler kapsamında dezenfekte işlemlerini aralıksız sürdürürken, zabıta ekipleri de vatandaşların sağlığı için yeni yıl öncesi denetimlerini devam ediyor.
    Ceyhan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, koronavirüs salgını nedeniyle yaptığı kontrol çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Yeni yıl öncesi ekipler ilçe genelinde market, manav, internet kafe, oyun salonları, pazar yerleri, kıraathanelerde mesafe kuralları, hijyen, maske, eldiven hususunda denetimlerini hızlandırdı.
    Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, vatandaşların sağlığı ve güvenliğinin öncelikli olduğunu belirterek, "Halkımızın huzur içerisinde alışverişlerini yapabilmeleri için özellikle gıda üretim ve satışının yapıldığı iş yerlerini sıkı bir şekilde denetleyerek, eksikliklerin giderilmesini ve hijyeni sağlamak en önemli görevlerimizden. Yeni yılda zabıta ekiplerimiz ilçemiz de denetimlerini aralıksız sürdürerek, vatandaşlarımıza sağlıklı ortam sağlamak için çalışmaya devam edecektir. Bu sıkıntılı sürecin,  el ele vererek üstesinden geleceğimize inancımız sonsuzdur. Tüm halkımızı duyarlı olmaya davet ediyorum, tüm çalışanlarımızın ve Ceyhan halkımızın yeni yılını tekrardan kutluyorum" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow