hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Vali Demirtaş: Kötü alışkanlıklardan uzak durun

    Vali Demirtaş: Kötü alışkanlıklardan uzak durun
    expand

    Vali Demirtaş: Kötü alışkanlıklardan uzak durun

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ADANA, (DHA)- ADANA Valisi Mahmut Demirtaş, şehit ve gazilerin çocukları ile Suriyeli ve koruyucu aile kapsamındaki çocuklarla bir ara gelip, onlara kötü alışkanlıklardan uzak durmaları gerektiğini anlattı.
    Vali Mahmut Demirtaş, eşi  Beyhan Demirtaş ile birlikte, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nce, çocukların birbirleriyle kaynaşıp, ruhsal ve sosyal gelişimlerinin desteklenmesi amaçlanan 'Ekranla Değil, Akranla Büyüsün Çocuklar' konulu çocuk şenliği ve kahvaltı programı etkinliğine katıldı. Vali Yardımcısı Mehmet Seyman, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Zeynel Abidin Koç, kurum görevlileri, Suriyeliler ile şehit ve gazilerin çocukları ile koruyucu aile kapsamındaki çocuklar ve aileleri ile sosyal hizmet uzmanlarının da katıldığı etkinlikte renkli görüntüler yaşandı.
    Vali Mahmut Demirtaş, çocukların; saflığın, mutluluğun, neşenin ve gülümsemenin birer timsali olduğuna dikkat çekti. Çocuklara hitaben bir konuşma yapan Demirtaş, "Farklı coğrafyalardan, farklı kesimlerden arkadaşlarınızla, kardeşlerinizle bir aradasınız. Bugün sizin gününüz. Gülün, eğlenin, sohbet edin, birbirinizi tanıyın ve kaynaşın. Yalnız aynı ekmeği,  aynı suyu paylaştığınızı ve milletimizin, devletimizin açtığı sevgi, huzur ve güven sofrasının etrafında buluştuğunuzu unutmayın. Biliniz ki bu sofra birlik, beraberlik ve kardeşlik sofrasıdır. Bu sofra hep birlikte, el ele geleceğe yürüyen büyük ve güçlü Türkiye'nin sofrasıdır" dedi.
    Vali Demirtaş, çocukları kötü alışkanlıktan uzak durmaları konusunda da uyarılarda bulundu.
    Vali Mahmut Demirtaş'ın konuşmasının ardından, yoğun bir katılımla gerçekleştirilen etkinlikte yarışmalar ve animasyon gösterileri de sunuldu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow