hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Adıyaman'da servis sürücüleri bilgilendirildi

    Adıyamanda servis sürücüleri bilgilendirildi
    expand

    Adıyaman'da servis sürücüleri bilgilendirildi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ahmet KORKMAZ/ GÖLBAŞI (Adıyaman), (DHA)-ADIYAMAN'ın Gölbaşı ilçesinde, öğrenci taşımacılığı yapan okul servisi sürücülerine yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı.
    Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Gölbaşı Belediyesi tarafından organize edilen toplantıya, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Abdullah Doğan, Trafik Denetleme Büro Personeli Komiser Şahin Gül, Jandarma Trafik Denetleme Komutanlığı Personeli Jandarma Kıdemli Üstçavuş Bülent İçen, Zabıta Müdürü Hasan Kaya ve servis şoförleri katıldı. Abdullah Doğan başkanlığında yapılan toplantıda servis şoförlerine uyulması gereken ilgili kanun ve yönetmelikler, emniyet kemeri kullanımı, hız sınırları, fazla yolcu alımları ile trafik kuralları hakkında bilgiler verildi.
    İlçe merkezinde çok sayıda servis minibüsü çalıştığını, köylerden taşımalı eğitim yapan minibüslerle bu sayının oldukça arttığına dikkat çeken Doğan, “Öğrencilerimizin güvenli bir şekilde okullarına taşınabilmesi için rehber öğretmenlerimize ve servis şoförlerine önemli görevler düşüyor. Öğrenciler aileleri tarafından şoför ve rehber personellere emanet ediliyor. Minibüslerde meydana gelebilecek her türlü olumsuz olaylara karşı görevlilerin daha dikkatli davranmalarını istiyoruz” dedi.
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow