hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kahta'da 15 Temmuz için 100 keçi kurban edildi

    Kahtada 15 Temmuz için 100 keçi kurban edildi
    expand

    Kahta'da 15 Temmuz için 100 keçi kurban edildi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Haci BOZKURT/KAHTA(Adıyaman),(DHA)- SANATÇI İbrahim Tatlıses'in 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeni ile bağışladığı 100 keçi, Adıyaman'ın Kahta ilçesinde dualarla kurban edildi.
    Kahta'da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeni ile Türkiye Gençlik Vakfı (TUGVA), tarafından Doluca köyünde anma etkinliği düzenlendi. Etkinliğe Kahta Kaymakamı Saadettin Doğan, İlçe Müftüsü Rıfat Çevik, TÜGVA İl Başkanı İdris Toprak ve çok sayıda vatandaş katıldı. Etkinlikte konuşan İdris Toprak, “15 Temmuz’un 4'üncü yıl dönümü münasebetiyle ülkemizdeki bela ve musibetlerin ümmetin üstündeki musibetlerin defi için sponsorumuz İbrahim Tatlıses’in katkılarıyla 100 kurban kesimi gerçekleştiriyoruz. Bu kurbanlarımız inşallah akan Müslüman kanlarının kesilmesine vesile olsun. Ülkemiz için barış ve refaha birlikteliğimize vesile olmasını diliyoruz. Katkılarından dolayı herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
    Konuşmaların ardından sanatçı İbrahim Tatlıses'in bağışladığı 100 keçi yetim, yoksul ve şehit ailelerine dağıtılmak üzere kesildi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow