hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kaymakam Kaya, başarılı öğretmenleri ödüllendirdi

    Kaymakam Kaya, başarılı öğretmenleri ödüllendirdi
    expand

    Kaymakam Kaya, başarılı öğretmenleri ödüllendirdi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Haci BOZKURT/ KAHTA(Adıyaman),(DHA)- ADIYAMAN’ın Kahta ilçesinde başarılı bulunan öğretmenler Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya tarafından ödüllendirildi.

    Kahta ilçesinde başarılı bulunan 80 öğretmeni makamında kabul eden Kaymakam Ahmet Gazi Kaya, başarı belgelerini takdim etti. Kaymakam Kaya, ödüllendirdikleri eğitimcilerin çevresine örnek gösterildiği belirterek, "Başarılı olan öğretmenlerimizi takdir ediyor ve başarılarını taltif etmek istiyoruz. Bu başarılar Kaymakamlık olarak bizleri çok mutlu etti. Eğitim konusunda yürütülen çalışmaların meyvelerini öğretmenlerimiz sayesinde görme imkanı buluyoruz. Bunun için bütün öğretmenlerimizi kutluyoruz" şeklinde konuştu.
    Avrupa Birliği Başkanlığı Türkiye Ulusal Ajansına sunulan 2 projenin onaylandığını kaydeden Kaymakam Kaya, "ERASMUS programı kapsamında Cendere Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin ‘Kahta Dolgu Oyuncak ve Cendere Kukla Yolunda’ ve Hürriyet İlkokulu tarafından hazırlanan ‘Gestalt Education Course’ projeleri onaylandı. Bu projeler kapsamında öğrencilerimiz yurtdışında staj görme imkanı ve personellerimizde hizmet için eğitim görme imkanına sahip olacak. Bu projelerin hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize ayrıca teşekkür eder, çalışma hayatlarında başarılar dilerim" ifadelerini kullandı.
    Kaymakam  Kaya, başarılı bulunan öğretmenleri kutlayarak başarılarının devamını diledi. Ödül törenine, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Halil Tünçmen ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet da katıldı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow