hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Adıyaman’da Ramazan etkinlikleri ilgi gördü

    Adıyaman’da Ramazan etkinlikleri ilgi gördü
    expand

    Adıyaman’da Ramazan etkinlikleri ilgi gördü

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mahir ALAN/ADIYAMAN,(DHA)-ADIYAMAN Belediyesi tarafından Ramazan ayı dolayısıyla gerçekleştirilen ‘Şehr-i Yaman’da Ramazan Etkinlikleri’nin ilk gün programı ilgi gördü.

    11 Ayın Sultanı Ramazan ayı dolayısıyla bu yıl Adıyaman’ın değerlerinden olan sanatçıları hemşerileriyle buluşturacak olan Adıyaman Belediyesi, ‘Şehr-i Yaman’da Ramazan Etkinlikleri’ ismini verdiği programlara vatandaşlar ilgi gösterdi.

    Adıyaman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen ve teravih namazından dolayı her akşam saat 21.45’te Demokrasi Parkındaki alanda gerçekleştirilecek olan ‘Şehr-i Yaman’da Ramazan Etkinlikleri’nin ilk gün programına katılan vatandaşlar, Adıyaman Belediyesi Konservatuarı Mehteran Ekibinin konseri, İsmail Ayhan Hocanın Kuran tilaveti ve Mehmet Almaz öncülüğündeki tasavvuf ekibinin eşsiz yorumlarıyla güzel bir gece yaşadı.

    İl Jandarma Alay Komutanı Ercan Atasoy, İl Müftüsü Mehmet Taşçı ve çok sayıda vatandaşın katıldığı ilk gün programda konuşan Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, tüm Adıyamanlıların Ramazan ayını kutlayarak, “Başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennem azabından korunma olan Ramazan-ı Şerifin ilimize, ülkemize ve dünyaya hayırlar getirmesini diliyorum. Bu güzel gecelerin düzenlenmesinde emeği geçen arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bu vesileyle tüm hemşerilerimin Ramazan ayını kutluyorum” diye konuştu. 

    Program sonunda protokol üyeleri tarafından sanatçılara ve İsmail Ayhan'a plaket ve hediyeler verildi. 

    FOTOGRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow