hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Engelli minikler gönüllerince eğlendi

    Engelli minikler gönüllerince eğlendi
    expand

    Engelli minikler gönüllerince eğlendi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mahir ALAN/ADIYAMAN,(DHA)-ADIYAMAN Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi tarafından bu yıl 5'incisi düzenlenen Bahar Şenliği etkinliklerine katılan minikler gönüllerince eğlendi.

    Adıyaman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı Engelsiz Yaşam, Beceri ve Uygulama Merkezi tarafından her yıl Engelliler Haftası dolayısıyla kutlanan Bahar Şenliklerinin 5'nicisine katılan minikler gönüllerince eğlendi. Adıyaman Belediyesi Engelsiz Yaşam Parkı’nda gerçekleştirilen etkinliğe katılan Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, miniklerle yakından ilgilenip oyuncaklar dağıttı.

    Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programda Adıyaman Belediyesi Engelsiz Yaşam, Beceri ve Uygulama Merkezi öğrencilerinden Yağmur Yaşargün, ‘Down Sendromlu Melek’ adlı şiiri okudu. Daha sonra Rekabet Kurumu Ortaokulu Özel Eğitim Sınıfı öğrencilerinden Aslı Gezer, ‘Yemen Türküsü’ ve ‘Arkadaşım Eşek’ adlı şarkıları seslendirdi. Türkiye Petrolleri Ortaokulu Özel Eğitim Sınıfı öğrencilerinden Damla Tümay’ın ise ‘Yarınlar Bizim İçin Vardı’ adlı şiiri okuduğu etkinlikler, Adıyaman Belediyesi Engelsiz Yaşam, Beceri ve Uygulama Merkezi öğrencilerinden Bilge Tuncay’ın ‘Uyan Sunam’ ve ‘Uzun İnce Bir Yoldayım’ adlı şarkıları seslendirmesiyle devam etti.

    Adıyaman Üniversitesi Konservatuar öğrencileri ile KYK öğrencilerinin canlı müzik dinletileri eşliğinde ebru, yüz boyama, el baskısı ve kumla etkinlikleri gerçekleştirilirken, Engelsiz Yaşam, Beceri ve Uygulama Merkezi öğrencilerinin hazırladığı resim, fotoğraf ve ahşap sergileri davetliler tarafından gezildi. Adıyaman Belediyesi tarafından da davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

    FOTOGRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow