hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Vali Pekmez, TPAO’nun petrol arama sahalarını inceledi

    Vali Pekmez, TPAO’nun petrol arama sahalarını inceledi
    expand

    Vali Pekmez, TPAO’nun petrol arama sahalarını inceledi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mahir ALAN/ ADIYAMAN, (DHA)- ADIYAMAN Valisi Aykut Pekmez, Türkiye’nin milli petrol arama şirketi TPAO’nun petrol arama çalışmalarını inceledi.
    Adıyaman Valisi Aykut Pekmez, İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy, İl Emniyet Müdürü Metin Alper ve TPAO Bölge Müdürü Hikmet Aslandere ile birlikte Kahta bölgesi Nemrut Dağı eteğinde sondaj çalışmaları devam eden Hizitepe-2 Sondaj Kuyusunda incelemelerde bulundu. 
    Sondaj alanını gezen Vali Pekmez, 3 bin 290 metre derinliğe ulaşan kuyudaki petrol arama çalışmaları hakkında TPAO Bölge Müdürü Hikmet Aslandere’den ve mühendislerden bilgi aldı. 
    Daha sonra Karakuş Üretim Tesisine geçen Vali Aykut Pekmez, buradaki atölyeleri gezerek, TPAO’nun Adıyaman Bölgesinde bulunan üretim sahalarındaki sondaj kuyularından çıkarılan ham petrol miktarı ve yürütülen çalışmalar hakkında brifing aldı.  
    Gösterdikleri özverili çalışmalarından dolayı TPAO Bölge Müdürü Hikmet Aslandere ve çalışanlarına teşekkür eden Vali Pekmez, "TPAO Bölge Müdürlüğümüzün Adıyaman genelinde petrol arama çalışmaları aralıksız devam etmektedir. Yapılacak çalışmalarla önümüzdeki günlerde daha güzel sonuçlar alacağımıza inanıyorum. Büyük bir özveri gösteren TPAO Bölge Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür ediyorum" dedi.
    FOTOĞRAFLI
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow