hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Afyonkarahisar Defterdarlığı'nda gece mesaisi

    Afyonkarahisar Defterdarlığında gece mesaisi
    expand

    Afyonkarahisar Defterdarlığı'nda gece mesaisi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ali Fuat GÜÇLÜER/AFYONKARAHİSAR, (DHA) - AFYONKARAHİSAR'da vergi borçlarını ödemeye çalışan vatandaşlar, gecenin geç saatlerine kadar defterdarlıkta ödeme yapmak için sırada bekledi.

    Devlete olan borçlarını ödemek için sıra ve vakit bulamayan vatandaşlar, hafta sonu kısıtlamasında defterdarlıklara gidenlere verilen muafiyeti kullanmayan bazı vatandaşlar ise ödemesini son güne bıraktı. Son günde de gece saat 00.00'a kadar açık olan Afyonkarahisar Defterdarlığı'ndaki vezneler ödeme yapmak için gelenlerin ödemelerini sırayla kabul etti. Defterdarlık önünde zaman zaman uzun kuyruklar oluşsa da koronavirüs tedbirleri kapsamında binaya HES kodu ile alınan vatandaşların ödeme esnasında koronavirüs tedbirlerine uymaları dikkatlerden kaçmadı.

    Trafik borcunu ödemek için defterdarlığa gelen Yasin Tekeli, "Gün içinde yoğunluk olduğu için ödeme şansımız olmadı. Devletimiz de sağ olsun bize bu kolaylığı sağladı. Bu saatte buraya gelerek borcumuzu ödeyeceğiz. Burada çalışan kamu personeli arkadaşlara çok teşekkürlerimizi iletiyorum. 200 küsur lira trafik cezam vardı. Ödemek nasip olmadı. 500 küsur oldu ama yapılandırma ile ana parasından ödeyeceğiz" dedi.

    Devlete verdiği bu imkandan dolayı teşekkür eden Burak Saygı, "Gündüz yoğun işimizden dolayı gelemiyorduk. Böyle akşam da açık olduğu için teşekkür ederiz" diye konuştu.

    Esnaf olan Mehmet Ali Koca da yapılandırmanın uzamasından dolayı yetkililere sağladığı bu hizmetten dolayı teşekkürlerini sunduğunu söyledi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow