hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Afyonkarahisar'da 29 Ekim kutlandı

    Afyonkarahisarda 29 Ekim kutlandı
    expand

    Afyonkarahisar'da 29 Ekim kutlandı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ali Fuat GÜÇLÜER/AFYONKARAHİSAR, (DHA)- AFYONKARAHİSAR'da Cumhuriyetin 97. yıl dönümü dolayısıyla kent protokolünün katılımıyla Kocatepe Parkı'nda bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu.
    Pandemi süreci nedeniyle sınırlı katılımla gerçekleştirilen törene Vali Gökmen Çiçek, Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Osman Alp, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çelenk, askeri erkan, siyasi parti liderleri, bazı bölge ve il müdürleri, gaziler ve öğrenciler katıldı.
    Vali Gökmen Çiçek, tören öncesi protokol üyelerinin ve öğrencilerin Cumhuriyet bayramını kutladı. Daha sonra Atatürk Anıtı'na Valilik çelengi Vali Gökmen Çiçek tarafından sunuldu. Ardından Garnizon Komutanlığı çelengi Tuğgeneral Osman Alp ve Belediye Başkanlığı çelengi de Mehmet Zeybek tarafından Atatürk Anıtı'na bırakıldı.
    29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla düzenlenen çelenk sunma töreni Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile şehitler ve gazilerin anısına bir dakikalık saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla son erdi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow