hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Afyonkarahisar'da 'Askıda Tablet ve Televizyon' kampanyası

    Afyonkarahisarda Askıda Tablet ve Televizyon kampanyası
    expand

    Afyonkarahisar'da 'Askıda Tablet ve Televizyon' kampanyası

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ali Fuat GÜÇLÜER/AFYONKARAHİSAR, (DHA)- AFYONKARAHİSAR Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, ihtiyaç sahibi aileler ve öğrencilerle hayır sahipleri arasında köprü olacakları 'Askıda Tablet ve Televizyon' kampanyası başlattıklarını söyledi.

    Afyonkarahisar Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi aileler ve öğrencilere yönelik 'Askıda Tablet ve Televizyon' kampanyası başlattı. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, makamında yaptığı basın toplantısı ile hayır sahiplerine seslenerek desteklerini beklediklerini açıkladı. Mehmet Zeybek, "Uzaktan eğitim gören, imkanı olmayan çocuklarımız, ailelerimiz var. Belediye olarak Sayın Valimizle de istişare ettik. Zannederim Valiliğimiz de sosyal yardımlaşma kanalı ile bir kampanya da onlar başlatacaklar. Belediye olarak da biz hiçbir çocuğumuz, eğitim gören gencimiz, ailemiz uzaktan eğitimden mahrum kalmasın, eğitim öğretime ara verilmesin diye tablet ve televizyon kampanyası başlatalım istedik. Hayırsever hemşehrilerimizi, vatandaşlarımızı, büyüklerimizi bu kampanyaya katılmalarını bekliyoruz. Tabii onlar da 'Afyonkarahisar eğitimde hak ettiği yere gelsin' diye desteklerini esirgemeyeceklerinden şüphemiz yok" dedi.

    Proje kapsamında bir sayı hedef koymadıklarını aktaran Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, "Tablet ve televizyon sayısında hedef koymadık. Duruma göre personelimiz tarafından belirlenecekler var. Ayrıca müracaat edecekleri araştırarak gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşmasında vesile olacağız. Eksik kalan olması halinde belediye olarak biz tamamlayacağız zaten" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow