hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Afyonkarahisar'da helikopterle trafik denetimi yapıldı

    Afyonkarahisarda helikopterle trafik denetimi yapıldı
    expand

    Afyonkarahisar'da helikopterle trafik denetimi yapıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Satılmış AKKAŞ/AFYONKARAHİSAR, (DHA) - AFYONKARAHİSAR İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince helikopterle trafik denetimi yapıldı.

    Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı, jandarma birimlerinin trafik denetlemelerinde etkinliğinin arttırılması amacıyla Afyonkarahisar- Eskişehir karayolunda helikopterle havadan denetim yaptı. Kural ihlali yapan sürücüler havadan tespit edilerek, uygulama noktasına bildirildi. Trafik ekipleri, kural ihlali yapan sürücüler hakkında cezai işlem uyguladı. Uygulamalar kapsamında durdurulan araçlarda, narkotik yönünden dedektör köpekle arama yapıldı.

    Denetime Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, İl Jandarma Komutanı Albay Hamza Çömez, Gençlik ve Spor İl Müdürü Nurullah Pervaneli da katıldı.

    AFYONKARAHİSAR'I YUKARIDAN GÖRME FIRSATI BULDUK

    Belediye Başkanı Mehmet Zeybek yaptığı açıklamada, denetim sırasında Afyonkarahisar'ı havadan görme ve inceleme fırsatı bulduklarını söyledi. Başkan Zeybek, "Gerçekten yukarıdan bakıldığında cadde ve sokaklarımızın güzel ve düzenli olduğunu belirledik. Kötü olan yerler de var. Oraların da notu aldık" dedi.

    Başkan Zeybek ve beraberindeki heyet daha sonra Afyonkarahisar Hava Meydan Komutanlığı'nı da ziyaret etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow