hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Afyonkarahisar'da 'İnsan ve İletişim' konferansı

    Afyonkarahisarda İnsan ve İletişim konferansı
    expand

    Afyonkarahisar'da 'İnsan ve İletişim' konferansı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Satılmış AKKAŞ/AFYONKARAHİSAR, (DHA) - AFYON Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) ve Maliye Kulübü işbirliğiyle düzenlenen 'İnsan ve İletişim' konulu konferansa ressam ve polis başmüfettişi Ahmet Sula konuşmacı olarak katıldı.

    AKÜ ve Maliye Kulübü işbirliğiyle düzenlenen Kariyer Günleri etkinlikleri kapsamında ressam ve polis başmüfettişi Ahmet Sula, konuk edildi. AKÜ Atatürk Kongre Merkezi'nde düzenlenen 'İnsan ve İletişim' konulu konferansta gençlerle buluşan Ahmet Sula, bir konferans verdi. AKÜ Rektör Yardımcısı İsa Sağbaş ile çok sayıda öğrencinin katıldığı konferansta konuşan Ahmet Sula, algı ve hakikatin iyi idrak edilerek anlaşılması gerektiğinin altını çizdi.

    Sula, şöyle konuştu:

    "Alışılagelmiş bir profile bürünmek, benzemekle olmaz, olmakla olunur. Önemli olan kendini tanımak, kendini tanırsan bana ne derlerse desinler hiç umurumda olmaz. Bunun için evvela kendimizi tanımamız gerekir. İnşallah sizlere anlattıklarımla faydalı olurum, sizlere dokunurum ki ya Rabbi ben de bunları getirdim derim. Hayata dair bir derdiniz ve sorunuz yoksa giderken götüreceğiniz tek şey bedeniniz olur. İmajlarımız ve görünümlerimiz aslında bize lazım olan şey değildir. Biz o imajın içindeki kişileriz. Kişiliğimiz ve benliğimiz dışındaki her şey argümanlarımızdır."

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow