hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bolvadin'de Vefa Sosyal Destek Grubu iş başında

    Bolvadinde Vefa Sosyal Destek Grubu iş başında
    expand

    Bolvadin'de Vefa Sosyal Destek Grubu iş başında

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Muzaffer NAL/BOLVADİN, (DHA)- AFYONKARAHİSAR'ın Bolvadin ilçesinde oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grubu üyeleri, evden çıkamayan yaşlılar ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamayı sürdürdü.

    Bolvadin Vefa Sosyal Destek Grubu, kendilerine yapılan başvurulardan özellikle tek başına yaşayan ve ihtiyaçlarını karşılayacak yakını bulunmayan 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşların sağlık, gıda ve bankacılıkla ilgili temel ihtiyaçlarını karşıladı.

    Kaymakam Adem Öztürk, Bolvadin'de tüm tedbirlerin alındığını belirterek, "65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olanlar koronavirüs tedbirleri kapsamında ikametlerinden dışarı çıkmaları sınırlandırılmıştır. Lütfen hepimizin sağlığı için tedbirlere uyalım. Bolvadin Vefa Sosyal Destek Grupları hizmetlerini sürmektedir. Evde kalalım. Sevdiklerimize zaman ayıralım. Bu kapsamda talepte bulunan vatandaşlara oluşturulan destek grubu tarafından ihtiyaçları evlerine kadar ulaştırılıyor. Vatandaşlarımız 112, 155, 156 telefonlardan ve Vefa Destek Grubu iletişim numarası olan 02726126262'dan ihtiyaçlarını bildirebilir" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow