hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    CHP'li Köksal'dan Bolvadin'de ziyaretler

    CHPli Köksaldan Bolvadinde ziyaretler
    expand

    CHP'li Köksal'dan Bolvadin'de ziyaretler

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    İlyas Kaan TAYTAK/BOLVADİN, (DHA)- CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, Bolvadin ilçesini ziyaret ederek, ilçe teşkilatı, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

    CHP Milletvekili Burcu Köksal, ilk olarak partisinin ilçe başkanlığını ziyaret etti. CHP İlçe Başkanı Ömer Çengel ve partililerle görüşen Burcu Köksal, ardından vatandaşlarla sohbet edip, esnaf ziyaretinde bulundu. Esnaf ve vatandaşın sıkıntılarını dinleyen Köksal, CHP olarak çözüm önerilerini dile getirdi.

    Milletvekili Burcu Köksal, beraberindeki heyetle esnafla görüş alışverişinde bulunduktan sonra deprem fay hattı üzerinde bulunan, oyuklar ve obruklar yüzünden sıkıntı yaşanan Akçeşme, Şıhlar ve Konak mahallelerine giderek evleri zarar gören vatandaşlarla görüştü. Bölgede bazı evlerin oturulamaz hale geldiğini ve mezarlıkların zarar gördüğünü aktaran Burcu Köksal, "Bazı ev sahipleri korkudan göç etmiş, bazıları ise can güvenliği riskine rağmen hasarlı evlerde oturmaya devam ediyor, çünkü kalacak başka yerleri yok. Yetkililerin bir an önce Bolvadin'de fay hattı üzerindeki hasarlı evlerde can güvenliği endişesiyle yaşayan hemşehrilerimizi güvenli evlere yerleştirilmelidir" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow