hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Roman Kahramanları Festivali tanıtıldı

    Roman Kahramanları Festivali tanıtıldı
    expand

    Roman Kahramanları Festivali tanıtıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Muzaffer NAL/BOLVADİN, (DHA)- AFYONKARAHİSAR'ın Bolvadin ilçesinde düzenlenecek Roman Kahramanları Festivali öncesinde Raziye Sultan- Yusuf Kayabaşı Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri bir alışveriş merkezinde tanıtım sergisi yaptı.

    Bolvadin Raziye Sultan- Yusuf Kayabaşı Sosyal Bilimler Lisesi tarafından düzenlenecek Roman Kahramanları Festivali 17- 21 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Festival kapsamında roman kahramanlarının kostümlerini giyen öğrenciler bir alışveriş merkezinde tanıtım sergisi yaptı. Büyük ilgi gören sergide öğrenciler, ziyaretçilere kendi roman kahramanlarını anlattı.

    Okul Müdürü Mevlüt Özden, "Roman Kahramanları Festivali'mizin ikincisini düzenliyoruz. 15 roman kahramanını 15 öğrencimiz canlandırıyor. Tanıtım sergimizi açtık. Büyük ilgi gördü. Festival bir hafta okulumuzda sürecek. Maltepe Üniversitesi'nde yapılacak programla İstanbul'da da festival programına devam edilecek. Türkiye'nin pek çok yerinde de düzenlenecek panellerde 'Benim Roman Kahramanım' anlatılacak. Okulumuzda düzenlenecek festivalde pek çok akademisyen ve yazar, söyleşi, konferans ve seminer verecek. Kapanışta ise Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Konservatuvar öğretim üyelerinden oluşan ve solistliğini Dr. Yıldırım Aktaş'ın yapacağı Romanlardan Şarkılar konseri verilecek. Bu festivali hazırlayan başta okulumuz edebiyat öğretmeni Emre Tekin başta olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ederim" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow