hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Tarihi Kırkgöz Köprüsü'nün ihalesi yapıldı

    Tarihi Kırkgöz Köprüsünün ihalesi yapıldı
    expand

    Tarihi Kırkgöz Köprüsü'nün ihalesi yapıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    İlyas Kaan TAYTAK/BOLVADİN, (DHA) - MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Bolvadin ilçesindeki Tarihi Kırkgöz Köprüsü Antik Yol ve Taş Köprü Uygulama proje ihalesinin gerçekleştiğini müjdeledi.

    MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Karayolları Genel Müdürü Abdülkadir Uraloğlu ile yaptıkları görüşmede, Afyonkarahisar turizmine katkı sağlayacak olan, Bolvadin Tarihi Kırkgöz Köprüsü Antik Yol ve Taş Köprü Uygulama proje ihalesinin 29 Ocak günü yapıldığını açıkladı.

    Milletvekili Taytak, "1150'de inşa edilen, Bizans, Selçuklu ve Osmanlı Devleti'nin izlerini taşıyan Kırkgöz Köprüsü, Bolvadin'in tarihi açısından önemli bir tarihi eserimizdir. Bu tarihi eserin gelecek nesillere aktarılması için gereken desteği vererek bugün ihalesini gerçekleştirdik. Karayolları Genel Müdürü Abdülkadir Uraloğlu'na desteklerinden dolayı Bolvadin halkı adına teşekkür ediyorum. Ayrıca Afyonkarahisar Çay- Emirdağ duble yol Bolvadin şehir geçişi yan yolları yapım işe ise kış mevsimi bitiminde başlayacaktır. Afyonkarahisar'a ve Bolvadin'e hayırlı olsun" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow