hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Vali Çiçek'ten Bolvadin'e ziyaret

    Vali Çiçekten Bolvadine ziyaret
    expand

    Vali Çiçek'ten Bolvadin'e ziyaret

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    İlyas Kaan TAYTAK/BOLVADİN, (DHA) - AFYONKARAHİSAR Valisi Gökmen Çiçek, Bolvadin ilçesinde bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundu.

    İlk ziyaretini Hükümet Konağına gerçekleştiren Vali Çiçek'i, Kaymakam Adem Öztürk, Belediye Başkanı Fatih Kayacan, ilçe protokolü ve daire amirleri karşıladı. Vali Çiçek, kendisini karşılayan kurum müdürleri ile birlikte kaymakamlıkta istişarede bulundu. Vali Gökmen Çiçek, daha sonra Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda Kaymakam Öztürk'ten ilçenin nüfus, sağlık, eğitim, asayiş ve ekonomik yönünden genel durumunu içeren brifing aldı.

    Daha sonra Türkiye'nin tek alkaloid fabrikasını ziyaret eden Vali Gökmen Çiçek, incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgiler aldı. Ardından esnafı ziyaret eden Vali Çiçek, tarihi değeri olan İmaret ve Çarşı camilerini inceledi. Programına Bolvadin Belediyesi ziyaretiyle devam eden Vali Çiçek, Belediye Başkanı Fatih Kayacan ile ilçede yürütülen projeler ve diğer çalışmalar hakkında görüştü. Yapımı tamamlanan Heybeli termal kaplıcalarının restorasyonu hakkında bilgi aldı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow