hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Vali Çiçek'ten Bolvadin'e ziyaret

    Vali Çiçekten Bolvadine ziyaret
    expand

    Vali Çiçek'ten Bolvadin'e ziyaret

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    İlyas Kaan TAYTAK/ BOLVADİN, (DHA)- AFYONKARAHİSAR Valisi Gökmen Çiçek ve beraberindeki heyet Bolvadin'e ziyarette bulundu.

    Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, AK Parti Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, MHP Milletvekili Mehmet Taytak, İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban, Bolvadin ilçesinde bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundu. İlk ziyaretleri Hükümet Konağına gerçekleştiren heyeti, Kaymakam Adem Öztürk, Belediye Başkanı Fatih Kayacan, ilçe protokolü ve daire amirleri karşıladı. Heyet yapımı devam eden spor tesisleri ve kadın kültür evi inşaat alanlarında incelemelerde bulundu. Vali Gökmen Çiçek, Kaymakam Öztürk'ten yapımı devam eden spor tesisleri ve kadın kültür evi çalışmaları hakkında bilgi aldı.

    Belediye makamında Başkan Fatih Kayacan'ı ziyaret eden Vali Gökmen Çiçek, daha sonra belediye toplantı salonunda Kaymakam Öztürk'ten ve daire amirlerinden ilçenin nüfus, sağlık, eğitim, asayiş ve ekonomik yönünden genel durumunu içeren bilgi aldı. Yapım çalışmaları devam eden, spor tesisleri ve kadın kültür evinde incelemelerde bulunan Vali Gökmen Çiçek ve beraberindeki heyet daha sonra ilçeden ayrıldı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow