hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Akdağ ve Tokalı Kanyonu'nu gezdiler

    Akdağ ve Tokalı Kanyonunu gezdiler
    expand

    Akdağ ve Tokalı Kanyonu'nu gezdiler

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Muzaffer NAL/ÇAY, (DHA)- AFYONKARAHİSAR'ın Çay ilçesinde faaliyetlerini sürdüren Çay Dağcılık Trekking Kulübü üyeleri bu hafta Sandıklı Akdağ Tabiat Parkı ve Tokalı Kanyonu'nda etkinlik yaptı.
    Çay Dağcılık Trekking Kulübü'nün düzenlediği etkinliğe 6'sı kadın 20 üye katıldı. Heyecanlı ve eğlenceli geçen etkinlikte üyeler muhteşem manzaraları görme, fotoğraf ve video görüntüleriyle de bu anları ölümsüzleştirme fırsatı buldu.
    Kulübün Başkanı Ali Demiral, "Gezimizde heyecanlı anlar yaşadık. Tehlike yaşanmadı. Gerekli tedbirlerimizi almıştık. 2 yerde tomrukları köprü yaparak iple geçtik. Kadınların kontrollü bir şekilde geçişlerini sağladık. Bol aksiyon, macera, heyecan dolu anlar yaşadık. 2 saat yağmur altında, bir o kadar da güneş altında yorucu bir etkinlik oldu. Tokalı Kanyonu'nun çevre temizliğini grup arkadaşlarımızla yaptık. Topladığımız 5 torba çöpü Sandıklı Belediyesi yetkililerine teslim ettik. Bu çalışmamızdan dolayı Hüdai Kaplıcalarında bedava tatil imkanı kazandık. Hedefimiz değişik ve yeni etkinliklerde buluşmak" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow