hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Atlı törenle göreve başladı

    Başkan Atlı törenle göreve başladı
    expand

    Başkan Atlı törenle göreve başladı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Muzaffer NAL/ÇAY, (DHA) - AFYONKARAHİSAR'ın Çay Belediyesi başkanlığına seçilen AK Parti'li Hüseyin Atlı, belediye hizmet binası önünde yapılan törenle görevine başladı.

    Geçen pazar günü gerçekleştirilen 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonucunda belediye başkanı seçilen Hüseyin Atlı'nın göreve başlaması dolayısıyla belediye binası önünde tören düzenlendi. Kalabalık bir grubun katıldığı tören saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Kuran ve duanın okunması sonrası da kurban kesildi.

    AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Türkkan'ın teşekkür konuşmasının ardından yeni Belediye Başkan Hüseyin Atlı, kürsüde halka hitap etti. Başkan Hüseyin Atlı, "'Memleket işi gönül işi' diyerek çıktığımız bu yolda seçimi zaferle kazandık. Bu zaferde beni yalnız bırakmayan Çaylı hemşehrilerime, ilçe yönetimine, gençlik kollarına, kadın kollarına, meclis üyelerine, sandık görevlerine şükranlarımı sunuyorum. Bu kutsal görevi layıkıyla yerine getirmeye, tevazu, samimiyet, gayretle çalışmaya, siyasi görüşü ne olursa olsun ayırt etmeden demokratik ve eşit bir şekilde hizmet edeceğimden kimsenin endişesi olmasın. Allah yar ve yardımcımız olsun" dedi.

    Törenden sonra Başkan Hüseyin Atlı makamına geçerek tebrikleri kabul etmeye başladı. Devir teslim törenine eski başkan ve MHP'nin adayı Hüseyin Çağrı katılmadı. Yerel seçimlerde AK Parti adayı Hüseyin Atlı 9061 geçerli oyun 4656'sını alırken, CHP adayı Ali Selvi 2379, MHP adayı Hüseyin Çağrı 1244, İYİ Parti adayı Serdar Dündar 586, diğer iki aday da 196 oyda kaldı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow